info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
akcija -23%
Društvena igra Zmijske merdevineDruštvena igra Zmijske merdevine
Društvena igra Zmijske merdevineDruštvena igra Zmijske merdevine
Društvena igra Zmijske merdevineDruštvena igra Zmijske merdevine

Društvena igra Zmijske merdevine

Šifra artikla: 100629

Stara cena: 649.99


Društvena igra Zmijske merdevine je prava igra za decu! Budite prvi koji će se popeti na vrh merdevina tako što ćete pomerati svoju figuricu od prvog polja, pa sve do poslednjeg! Ali pazite se! Ukoliko dođete na tobogan, ajoj! Vratićete se nekoliko polja unazad, ali ako stanete na dobro polje, bićete nagrađeni tako što ćete se popeti uz merdevine nekoliko polja više.

Karakter ove društvene igre, nagrade i posledice, je idealno za mlađu decu koja još uvek uče da se život sastoji od uspona i padova. Igra ne zahteva bilo kakvo čitanje, a doprinosi postepenom uvođenju velikih brojeva u život deteta.
Cena499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Društvena igra Zmijske merdevine je prava igra za decu! Budite prvi koji će se popeti na vrh merdevina tako što ćete pomerati svoju figuricu od prvog polja, pa sve do poslednjeg! Ali pazite se! Ukoliko dođete na tobogan, ajoj! Vratićete se nekoliko polja unazad, ali ako stanete na dobro polje, bićete nagrađeni tako što ćete se popeti uz merdevine nekoliko polja više. Karakter ove društvene igre, nagrade i posledice, je idealno za mlađu decu koja još uvek uče da se život sastoji od uspona i padova. Igra ne zahteva bilo kakvo čitanje, a doprinosi postepenom uvođenju velikih brojeva u život deteta.
Uzrast
3-5
Pol
Dečaci i devojčice
Dostupnost
Ima na stanju
Deklaracija
Opis Društvena igra Zmijske merdevine je prava igra za decu! Budite prvi koji će se popeti na vrh merdevina tako što ćete pomerati svoju figuricu od prvog polja, pa sve do poslednjeg! Ali pazite se! Ukoliko dođete na tobogan, ajoj! Vratićete se nekoliko polja unazad, ali ako stanete na dobro polje, bićete nagrađeni tako što ćete se popeti uz merdevine nekoliko polja više. Karakter ove društvene igre, nagrade i posledice, je idealno za mlađu decu koja još uvek uče da se život sastoji od uspona i padova. Igra ne zahteva bilo kakvo čitanje, a doprinosi postepenom uvođenju velikih brojeva u život deteta.
Društvena igra Zmijske merdevineDruštvena igra Zmijske merdevine
Društvena igra Zmijske merdevineDruštvena igra Zmijske merdevine

Deklaracija

  • Naziv proizvoda: Društvena igra Zmijske merdevine
  • Kategorija proizvoda: Zabava za društvo
  • Šifra artikla: 100629
  • Proizvođač:
  • Uvoznik: BOJ KOMERC
  • Zemlja porekla: KINA
  • Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača

Pogledaj slične proizvode

Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.