info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 10 od 10

Dinosaursi

Dinosaurus na daljinski

Robot oponaša karakter pravog reptila, sa kojim se upravlja putem daljinskog upravljača. Robot dinosaurus kao najlepši poklon koji možete dati detetu, a i mnogim odraslim osobama koje su zadržali dete u sebi. Robot koji je prepoznatljiv i atraktivan po modernom dizajnu, verodostojnoj replici pravog dinosaurusa. Koristeći ugrađene senzore, robot skenira okolinu i obilazi prepreke. Ako robot čuje buku, pretvorit će se u strašnog grabežljivca. Robot ima 27 funkcija, uključujući demo režim, i njime ...

Cena9.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Ljubičasti dinosaurus na baterije

Dinosaurus hoda i ispušta zastrašujuće zvukove, i svetleće efekte koji simuliraju vatru iz čeljusti. Za svakog dečaka koji može da oživi svoj park iz doba Jure.

Cena2.249,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurus cretaceous na baterije

Dinosaurus je igračka koja izaziva oduševljenje kod svakog dečaka. Kreće se na baterije I ima zvučne I svetlosne efekte što ga čini izuzetno atraktivnim I ispušta zvukove pravog dinosaurusa. Pravi izbor za ljubitelja dinosaurusa.

Cena2.469,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Zeleni dinosaurus na baterije

Sedmoglavi dinosaurus od kvalitetne plastike, koji se kreće i zvuči kao pravi dinosaurus. Upoznaj praistorijski svet sa svojim novim dinosaurusom.

Cena2.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurus vatra na baterije

Ovaj troglavi dinosaurus je sjajan sa puno detalja. Igračka je moćna sa krilima I dugačkim repom, ima zvučne I svetlosne efekte, ispušta paru iz čeljusti, kreće se na baterije, I leže jaje.

Cena4.249,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Troglavi dinosaurus na baterije

Želiš li da oživiš davno zaboravljeni svet, ovaj dinosaurus će ti pomoći u tome. Troglavi dinosaurus se kreće na baterije, pomera krila i ima svetlosne i zvučne efekte.

Cena2.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurus sa krilima na baterije

Troglavi dinosaurus, osvojiće svakog ljubitelja ovih ogromnih bića. Zvuk ovog moćnog dinosaurusa i svetleće oči, potpuno će opčiniti svako dete.

Cena2.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički dinosaurus sa jajetom

Ženka vatrenog T-rexa, položiće svoja jaja, samo je potrebno aktivirati njena svetla i zvuk.

Cena1.949,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurusi u kavezu

Dinosaurus kao omiljena igračka svakog dečaka, u ovom setu dolazi u kavezu. Set sadrži dva modela dinosaurusa i kavez.

Cena1.549,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurs i bušilica

Ovaj živopisni dinosaurus privlači pažnju zanimljivim dizajnom i funkcionalnošću. Komplet uključuje dinosaurusa i šrafciger pa se dino može kompletno rastaviti i sastaviti. Izuzetno kvalitetan i sjajno urađen dinosaurus sa alatom je idealan za svakog dečaka. Dečaci su opčinjeni dinosaurusima, a ovaj je dizajniran tako da će izmamiti uzvike oduševljenja. Igračka savršeno razvija finu motoriku ruku, koordinaciju pokreta, logičko i prostorno razmišljanje, veštine modeliranja, maštu.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.