info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Strana 1 od 3
Rezultati 1 - 24 od 65

novo

DJ monkey sintisajzer

Ova muzička tabla je odlična za svako malo dete. Poznato je da melodija razvija sluh i raspoznavanje tonova, a dete može provesti dosta vremne vremena istražujući šta sve ovaj sintisajzer. Sintisajzer ima 8 dirki, 4 dirke koji proizvode zvukove raznih instrumenata i mikrofon. Ručka koju ima omogućiće detetu da tablu ponese sa sobom. Zvučni efekti su upotpunjeni živopisnim osvetljenjem.

Cena3.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
novo

Ubaci oblik lav

Ovaj interaktivni stočić za bebe je dizajniran tako da doprinosi razvoju Vašeg deteta, za razvoj interakcije i razmišljanja kod bebe. Svojim šarenim delovima ovaj bebi sto poboljšava stimulisanje vidne percepcije. Poboljšava koordinaciju ruku i očiju. Stočić ima melodije, uspavanke, zvuke životinja i instrumenata, oblike za sortiranje koji podstiču razvoj logike.

Cena4.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Stočić za bebe

Interaktivni sto za igranje je napravljen, za igru dece u najmalđem uzrastu, sa mnogo funkcija. Ovaj sto za bebe podstiče upotrebu ruku, vežba finu motoriku, sluh, samostalnu igru i razmišljanje. Napravljen je od kvalitetne plastike, poboljšava koordinaciju ruku i očiju,razvija sposobnost rešavanja problema i podstiče razvoj motorike i uma. Stočić ima zvučne i svetlosne efekte, oblike koje dete treba da postavlja u odgovarajuće otvore, i lopticu koja se ubacuje u otvor i kotrlja kroz nogicu ...

Cena3.889,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički stočić

Muzički stočić sa oblicima je igračka pomoću koje dete vežba koordinaciju oko-ruka, prepoznavanje zvuka i oblika i spretnost. Vesele boje, gitara sa zvučnim efektima, dugmad sa muzikom i svetlom, zvukovi vozića će učiniti igru još zanimljivijom.

Cena2.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Zvečka u obliku lopte za bebe

Šarena zvečka je prelep poklon za bebu. Zvečka ima jedinstveni oblik i zvuk. Ležeći u krevetiću dete gleda igračku, koncentriše na nju pažnju i pokazuje interes, počinje posezati za zvečkom i čini prve pokrete, uči da se fokusira na jarke boje i počinje ih razlikovati. Ova živopisna i funkcionalna igračka svojim jarkim bojama privući će i zadržati detetovu pažnju dugo vremena.

Cena999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički krokodil sa lopticama

Dete treba da udari loptice muzičkim čekićem, a one će izleteti kroz usta krokodila. Igračka se sastoji od glavnog dela u obliku krokodila, muzičkog čekića i loptica. Ovo je igračka koja ima edukativan i zabavan karakter, razvija motoričke sposobnosti, koordinaciju oko-ruka i uči bebu da razlikuje boje.

Cena1.799,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Udari crvića

Ovo je izuzetno interaktivna igračka gde dete vežba motoriku i uči boje. Igračka se sastoji od postolja gde se nalaze crvići koji uz melodiju izlaze i ulaze u postolje. Dete sa čekićem treba da udari crvića kad se pojavi. Zabavna igračka gde dete vežba reflekse.

Cena1.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Avion baby

Ovaj avion lepog dizajna privući će svako dete. Avion radi na baterije, ima zvučne I svetlosne efekte. Stvoren za male pilote koji žele zaroniti u atmosferu stvarnih letova .

Cena2.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički koš za bebe

Muzički koš je zabavna igračka koja se može podesiti na visinu od 45 do 50 cm. Dete na zabavan način razvija svoju motoriku, a ujedno vežba i koordinaciju oko ruka. Svaki put kad dete ubaci loptu aktivira se zvuk i svetlosni efekti, koji su pravi podsticaj da dete iznova i iznova nastavlja da ubacuje loticu.

Cena2.899,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Volan sa muzikom za bebe

Uz pomoć volana za bebe, dete razvija koordinaciju, kreativnost. Uživa u zvucima i svetlosnim efektima prave vožnje.

Cena1.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička gusenica

Muzičke igračke su vrlo popularne kod dece, jer deca obožavaju da pritiskaju dugmiće koji proizvode zvukove. Muzička gusenica pored zvučnih proizvodi i svetleće efekte. Igračka razvija finu motoriku prstića i sluh kod dece.

Cena1.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička farma voz

Muzičke igračke su sjajne motoričke igračke koje podstiču upotrebu ruku i prstća. Puno melodija razvija sluh i raspoznavanje tonova.Sjajno dizajnirana muzička igračka koju možete i poneti sa sobom jer ima ručku. Vesele boje i ogroman broj zvukova će učiniti da se dete zabavi. Igračka ima točkiće pa dete može da je vozi.

Cena2.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički klavir farma

Ova lepo dizajnirana muzička farma veselih boja sa mnogo različitih zvukova pružiti će detetu dugu zabavu dok istražuje sve šta ovaj sintisajzer može. Sintisajzer ima šest zvukova životinja, razne melodije, pesme i ritmove. Igračka razvija finu motoriku prstiju i sluh kod dece.

Cena1.979,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička farma životinje

Igračka koja dodirom proizvodi zvuk je izuzetno popularna kod male dece. Svetla, zanimljiva i vrlo funkcionalna ploča napravljena je u obliku plesnog podijuma sa 4 smešne životinje, pruža deci dugui i zanimljivu igru. Pored zvučnih efekata životinja koje se oglašavaju, izraza na engleskom jeziku, bubnja koji pušta dinamičnu muziku, farma ima i figure životinja koje dete postavlja u odgovarajuće otvore. Igračka razvija sluh za muziku, stimulira i razvija percepciju boja, a takođe nadahnjuje i ...

Cena2.779,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Gitara za bebe

Muzička igračka ima oblik koji podseća na pravu električnu gitaru, povlači dete u zanimljiv svet zvukova, boja i oblika. Dete se može igrati pritiskom na tipke klavira kao i pomoću zelenog kruga podeljenog na četiri dela i dugmeta na vrhu igračke. Kognitivni razvoj, razvoj motoričkih sposobnosti, samoizražavanje i društveni razvoj.

Cena2.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kućica umetaljka

Prelepo dizajnirana kućica umetaljka za razvoj logike i motorike kod dece. Na kućici se nalaze određeni otvori kroz koje se ubacuju odgovarajući oblici. Ključevi u različitim bojama odgovaraju i otključavaju samo bravu iste boje.

Cena1.549,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Auto puzzle

Auto umetaljka u jarkim bojama je edukativno zabavna igračka koja razvija finu motoriku i logiku kod dece. Odgovarajući oblici treba da se ubacuju u određene otvore.

Cena679,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šarena kocka umetaljka

Kocka ubaci oblik je edukativna igračka za decu za vežbanje motorike, veze oko-ruka, razvoj logičkog razmišljanja i naročito učenje osnovnih oblika. Kocka se može rasklopiti i ponovo sasataviti kao puzzla. Određeni oblici mogu proći samo kroz odgovarajuće otvore.

Cena459,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kocka umetaljka sa ogledalom

Kocka za ubacivanje oblika vežba kognitivne sposobnosti, razmišljanje i finu motoriku. Kocka ima otvore određenih oblika kroz koje može da se ubaci odgovarajući oblik, a jedna strana kocke je ogledalo za samotkrivanje.

Cena699,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kamion umetaljka sa medom

Kamion meda sa oblicima je igračka koja pospešuje motorički razvoj i razvoj logičkog razmišljanja kod dece. Kamion ima određene otvore kroz koje se ubacuju odgovarajući zveckavi oblici. Na krovu se nalazi mali rolerkoster koji ima prvenstveno u logu u razvoju fine motorike.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Auto umetaljka sa medom

Auto meda umetaljka je igračka edukativno zabavnog karaktera koja pospešuje motorički i logički razvoj dece. Auto ima određene otvore kroz koje se ubacuju odgovarajući zveckavi oblici. Na krovu se nalaze dva točkića koji proizvode zanimljive zvukove kad se okreću.

Cena999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička kornjača

Jako zabavna muzička igračka koja poseduje svetlosne i zvučne efekte i kreće se na baterije. Dete će uživati u različitim melodijama, pesmicama, zvukovima i taktilnom doživljaju.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Moja prva registar kasa

Kasa za mališane koji su u fazi oponašanja prodavaca koje svakodnevno viđaju. Izaberite igračkice ili voćkice koje ćete prodavati i otvorite radju! Kasa sa čitačem kartica, odeljkom za novčiće, skenerom i novcem oduševiće svakog mališana.

Cena3.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Platnena prostirka sa pčelicom

Bebi gimnastika sa lukovima je puna jarkih boja, veselih likova, raznih dodataka i zvečkica koje reaguju na dečije još nespretne pokrete, pružajući mu radost i stimulaciju. Može da se koristi već od prvog meseca i podstiče samostalnu igru, upotrebu ruku i razvoj čula kod beba.

Cena2.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Strana 1 od 3
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.