fb pixel
info@toyzzz.rs 060 316 41 84

Ukoliko ste ikad pomislili da igračke nisu od velike važnosti za zdrav razvoj dece, prevarili ste se!

Osim što su igračke zadužene za najbolju zabavu dece, one još i pospešuju razvijanje kognitivnih i motoričkih sposobnosti, olakšavaju pripremu za primarnu socijalizaciju, potpomažu upoznavanje sa svetom oko sebe i njegovim funkcionisanjem. Pritom, u igri dete može spoznati svoje afinitete, ispoljiti osećanja i prikazati svoje skrivene talente.

Igranje je kao što smo ustanovili i te kako bitno kod najmlađih, podstiče kreativnost i maštu, izaziva smeh i lepo raspoloženje.

Mnogi su benefiti za decu koja detinjstvo provode igrajući se raznolikim igračkama. Na taj način mogu dobiti preko potrebno samopouzdanje, naučiti da upotrebljavaju logiku i rešavaju probleme, razviju socijalne veštine, a igra će podstaći učenje i pamćenje. Deca aktiviraju govorni aparat prilikom igre što im dodatno olakšava i savladavanje jezika. Igra podstiče između ostalog i razvoj kritičkog mišljenja i kreativne ekspresije.

Složićete se da su sve ove sposobnosti i navedene veštine od izuzetne važnosti za zdrav razvoj i pravilno funkcionisanje deteta, ne samo u detinjstvu već i tokom njegovog života. Igrom se dete priprema za život i situacije kroz koje će prolaziti na svom životnom putu.

Od izuzetne važnosti je i ponašanje koje dete prikazuje prilikom igre, zato povedite računa da birate adekvatne igračke za Vaše mališane. Šta to znači? To znači da određene igračke pospešuju agresiju i nasilje kod najmlađih, što će im ostati usađeno i potencijalno će podstaći devijantno ponašanje u budućnosti, što nikako ne želite.

Sve igračke u Toyzzz-u koje možete videti (i kupiti) su pažljivo odabrane i kategorisane. Cilj koji imamo je da pružimo izbor kvalitetnih igračaka, koje će podstaći lepe vrednosti, razvijanje vrlina i jedno normalno, zdravo, srećno odrastanje najmlađih kako fizički, tako i mentalno.

  • dina
  • mc acc opt 70 1x
  • ms acc opt 70 1x
  • amex
  • visa
  • banka intesa
  • verifed by visa
  • sclogo 68x37
Toyzzz Online prodavnica © 2023. Sva prava zadržana.