fb pixel
info@toyzzz.rs 063 222 796
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 9 od 9

Prodavnice

Registar kasa i korpa

Registar kasa sa barkod čitačem i mikrofonom, ima i digitron koji je u funkciji. Tu je novac za vraćanje kusura i korpa da se sve lepo spakuje. Igra može biti jako maštovita jer imitira stvarne i svakodnevne radnje.

Cena3.824,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Registar kas crvena

Igranje prodavnice je zaista zabavno uz ovu kasu! Set sadrži: kasu sa tasterima i ekranom, pokretnu traku, skener, čitač kartica, korpu za namirnice, razne namirnice koje se mogu izmeriti uz pomoć vage, novac, kreditnu karticu i bar-kod kartice. Set ima zvučne i svetlosne efekte.

Cena4.184,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Registar kasa

Registar kase su jako popularne među decom jer pružaju mnogo načina za igru uloga i mašte. Kasa ima digitron, bar kod čitač, dugme koje pišti kad se pritisne, fiokicu za novac koja se pritiskom na taster na dnu otvara.

Cena2.006,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Pink registar kasa

abavan set za sve devojčice koje vole igru uloga i znaju da se zaigraju. Kasa ima pravi digitron pa može biti sjajan uvod u računanje. Ova kasa igračka dolazi u kompletu sa bar-kod čitačem, digitronom i drugim dodacima kao što su novčići i novčanice, platne kartice, pakovanja izmišljenih proizvoda i još toga. Podstiče igru uloga i vežba računanje.

Cena2.357,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Mala registar kasa

Mini roze kasa je savršena igračka za devojčice koje će razviti samostalnu igru kao I maštu u igri prodavca. Set sadrži kasu na baterije, digitron, vagu, čitač i novčiće.

Cena1.808,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Registar kasa

Registar kasa je igračka koja pruža mnogo načina za igru uloga, podstiče maštu I razvija zajedničku igru kod dece. Lepo dizajnirana kasa je pravi poklon kome će se obradovati svaka devojčica i igranje će biti uzbudljivo i korisno, jer će tokom igre razvijati komunikacijske veštine, veštine računanja i uvežbavati modele ponašanja i društvene uloge. Kasa je opremljena dugmićima i zvučnim efektima, otvara se fioka za novac, postoji displej i mikrofon, kao i uređaj za čitanje barkodova sa robe.

Cena4.004,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Pametna registar kasa

Registar kasa sa barkod čitačem , digitronom, mikrofonom, korpom i dodacima. Uz pomoć digitrona dete može vežbati i računanje kroz igru. Mnogo dece voli da se igra prodavnice, a za to im je potrebna prava kasa!

Cena2.564,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kolica za market

Kolica za market izrađena od visokokvalitetne plastike će uvesti Vaše dete u svet kupovine.

Cena1.205,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Roze kolica za market

Ova prelepo dizajnirana kolica za market mogu i da budu mali shoping centar sa butikom za garderobu, kafeom, piljarom i parfimerijom.

Cena4.508,10 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Mali prodavci će biti oduševljeni sopstvenim registarskim kasama, kao i kolicima za kupovinu!

  • dina
  • mc acc opt 70 1x
  • ms acc opt 70 1x
  • amex
  • visa
  • banka intesa
  • verifed by visa
  • sclogo 68x37
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.