Prikazano 1–12 od 23 rezultata

Naša kolekcija “Doktor setovi” omogućava deci da istraže svet medicine, brige o zdravlju i uloge medicinskog osoblja kroz maštovitu igru. Sa raznovrsnim igračkama medicinske opreme, uniformi i dodatnim rekvizitima, podstičemo decu da razvijaju empatiju, socijalne veštine i razumevanje o značaju brige o zdravlju.

Naši setovi omogućavaju deci da se upuste u uloge doktora, medicinskih sestara ili pacijenata, pružajući im mogućnost da simuliraju različite medicinske postupke i brigu o povređenim ili bolesnim osobama. Sa autentično dizajniranim rekvizitima kao što su stetoskopi, igle, flasteri i termometri, naše igračke podstiču decu da razvijaju interesovanje za medicinu, razumevanje osnovnih zdravstvenih principa i osećaj odgovornosti prema drugima.

Pružite svojoj deci priliku da istraže, stvaraju i rastu uz naše doktorske setove koji su pažljivo osmišljeni kako bi podržali njihov razvoj empatije, socijalnih veština i interesovanja za medicinsku profesiju. Neka svaki trenutak proveden sa našim igračkama bude prilika za učenje, istraživanje sveta medicine i razvoj veština koje će im biti korisne u budućnosti.