Prikazano 1–12 od 49 rezultata

Naša kolekcija ljubimaca pruža princezama priliku da se brinu o svojim plišanim prijateljima i da istraže svet odgovornosti i nežnosti prema životinjama. Sa raznovrsnim opcijama kao što su plišane igračke životinja, setovi za negu i dodatna oprema, naši ljubimci podstiču razvoj empatije, pažnje i nežnosti kod dece dok istovremeno pružaju satove igre i zabave.

Nudimo ljubimce različitih vrsta, veličina i boja, koji su pažljivo dizajnirani kako bi pružili autentično iskustvo brige o životinjama i podržali dečiji razvoj odgovornosti i pažljivog odnosa prema drugima. Naši setovi za negu omogućavaju deci da se osećaju kao pravi vlasnici ljubimaca, podstičući ih da razvijaju veštine brige o drugima i razumevanja potreba životinja.

Pružite svojoj princezi priliku da se brine, neguje i voli svoje plišane ljubimce uz naše igračke koje su pažljivo odabrane kako bi podržale njen razvoj empatije, odgovornosti i nežnosti. Neka svaki trenutak proveden sa plišanim ljubimcima bude prilika za učenje, igru i razvoj ljubavi prema životinjama, pripremajući je za odgovorno odrastanje i podržavajući njen emocionalni razvoj.