info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 24 od 24

Edukativne igračke

novo

Ubaci oblik lav

Ovaj interaktivni stočić za bebe je dizajniran tako da doprinosi razvoju Vašeg deteta, za razvoj interakcije i razmišljanja kod bebe. Svojim šarenim delovima ovaj bebi sto poboljšava stimulisanje vidne percepcije. Poboljšava koordinaciju ruku i očiju. Stočić ima melodije, uspavanke, zvuke životinja i instrumenata, oblike za sortiranje koji podstiču razvoj logike.

Cena4.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

CLAMMY kocke za bebe

Gumene kocke namenjene su najmlađima, sjajne su za razvoj motorike i lako se održavaju. Mekane su, oble i prilagođene malim dečijim rukama, što ih čini u potpunosti bezbednim. Ovaj razigran set kocki edukativnog je karaktera i utiče na razvoj fine motorike i mašte.

Cena1.499,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kocke nauči sa Pepom za bebe

Ove kocke za decu približavaju deci pojam brojeva na najbolji mogući način. Deci je najlakše da uče igrajući se, a ove kockice sa brojevima su idealne za to. Set sadrži brojeve od 0 do 9 i znakove kao što su plus, minus, itd

Cena2.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Stočić za bebe

Interaktivni sto za igranje je napravljen, za igru dece u najmalđem uzrastu, sa mnogo funkcija. Ovaj sto za bebe podstiče upotrebu ruku, vežba finu motoriku, sluh, samostalnu igru i razmišljanje. Napravljen je od kvalitetne plastike, poboljšava koordinaciju ruku i očiju,razvija sposobnost rešavanja problema i podstiče razvoj motorike i uma. Stočić ima zvučne i svetlosne efekte, oblike koje dete treba da postavlja u odgovarajuće otvore, i lopticu koja se ubacuje u otvor i kotrlja kroz nogicu ...

Cena3.889,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički kengur oblici

Muzički kengur je prelepo dizajnirana igračka koja za cilj ima da kod dece razvija samostalnu igru, motoriku i logiku. Tokom igranja sa kengurom dete vežba koordinaciju oko-ruka, prepoznavanje zvuka i oblika i spretnost. Vesele boje, zvučni efekti I pokretanje kengura učiniće detetu igru beskrajno zabavnom. Kada se oblik ubaci na mesto čuje se njegov naziv na engleskom jeziku i razne fraze na engleskom jeziku. Kada se beba kengura stavi u njegovu torbu kengur počne da se kreće.

Cena2.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kućica umetaljka

Prelepo dizajnirana kućica umetaljka za razvoj logike i motorike kod dece. Na kućici se nalaze određeni otvori kroz koje se ubacuju odgovarajući oblici. Ključevi u različitim bojama odgovaraju i otključavaju samo bravu iste boje.

Cena1.549,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Auto puzzle

Auto umetaljka u jarkim bojama je edukativno zabavna igračka koja razvija finu motoriku i logiku kod dece. Odgovarajući oblici treba da se ubacuju u određene otvore.

Cena679,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šarena kocka umetaljka

Kocka ubaci oblik je edukativna igračka za decu za vežbanje motorike, veze oko-ruka, razvoj logičkog razmišljanja i naročito učenje osnovnih oblika. Kocka se može rasklopiti i ponovo sasataviti kao puzzla. Određeni oblici mogu proći samo kroz odgovarajuće otvore.

Cena459,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kocka umetaljka sa ogledalom

Kocka za ubacivanje oblika vežba kognitivne sposobnosti, razmišljanje i finu motoriku. Kocka ima otvore određenih oblika kroz koje može da se ubaci odgovarajući oblik, a jedna strana kocke je ogledalo za samotkrivanje.

Cena699,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kamion umetaljka sa medom

Kamion meda sa oblicima je igračka koja pospešuje motorički razvoj i razvoj logičkog razmišljanja kod dece. Kamion ima određene otvore kroz koje se ubacuju odgovarajući zveckavi oblici. Na krovu se nalazi mali rolerkoster koji ima prvenstveno u logu u razvoju fine motorike.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Auto umetaljka sa medom

Auto meda umetaljka je igračka edukativno zabavnog karaktera koja pospešuje motorički i logički razvoj dece. Auto ima određene otvore kroz koje se ubacuju odgovarajući zveckavi oblici. Na krovu se nalaze dva točkića koji proizvode zanimljive zvukove kad se okreću.

Cena999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička kuca umetaljka

Ova kućica umetaljka razvija kognitivne sposobnosti, motoriku i podstiče učenje oblika, boja i odnosa predmeta. Zanimljiva igračka prvenstveno uči bebu da prepozna i poveže oblike, ali se njom mogu igrati na mnogo načina. Zadatak deci je da pronadju koji oblik odgovara odgovarajućem otvoru, kao i da povežu koji ključ odgovara bravi iste boje.

Cena2.369,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički automobili

Muzički automobilčići sa slažu jedan na drugi od većeg ka manjem. Igračka će pomoći detetu u motoričkom razvoju kao i razvoj logičkog razmišljanja da razlikuje boje, oblike, veličine.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Loptice u korpi za bebe

Korpa sa 50 plastičnih loptica za decu iznad godinu dana. Set sadrži 50 loptica prečnika 6 cm. Žive boje korisne su za poboljšanje percepcije i sposobnosti. Omogućuje deci da razviju koordinaciju ruku i očiju.

Cena799,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Daljinski za bebe

Edukativna igračka za uzrast 6-36 meseci. Uz daljinski će Vaše dete naučiti brojeve, boje, suprotnosti, razne pesmice i još mnogo toga. Izrađeno od veoma kvalitetne pplastike

Cena2.869,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Telefon sveznalica za bebe

Edukativna igračka predviđena za uzrast 6-36 meseci. Uz ovu zabavnu igračku dete će lakše naučiti brojeve, oblike i još mnogo toga. Igračka sadraži preko 20 pesmica, melodija i raznih fraza. Prilagođeno dimenzijama dečijih ručica i prstića.

Cena3.049,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Hippo Loptica

Plišana igračka u obliku preslatkog nilskog konja koja se pretvala vrlo lako u lopticu. Igračka se može kačiti na krevetac, a tkanine koje su na šapicama podstiču taktilnu osetljivost, jer su od finih i šarenih materijala.

Cena2.199,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Monster Stack za bebe

Mala družina dobroćudnih, nasmejanih i veselih monstruma, posebno će inspirisati mališane, da iznova i iznova spakuju najmanjeg monstruma u najveći ili prave kulu ređajući ih od najvećeg ka najmanjem, usput učeći brojeve, uočavajući razlike.

Cena1.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Tablet sveznalica za bebe

Edukativna igračka predviđena za uzrast 12-36 meseci. Pomaže detetu da lakše nauči prve reči, boje, brojeve, nazive životinja i još mnogo toga. Igračka sadrži 3 nivoa igre, koja su prilagođena uzrastu i razvoju deteta. Takođe sadrži preko 20 pesmica, melodija i raznih fraza.

Cena4.149,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Spinning stack za bebe

Bebo, zvarti nas najjače što možes! Ova vesela i razigrana dindolina, inovatinog oblika, oraspoložiće svako dete i motivisati ga da uvek iznova ređa i slaže piramidu koja se lagano vrti i podstiče motoriku.

Cena1.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Monster Ramp za bebe

Veseli monster automobili, spuštaju se u cik-cak niz nasmejanu rampu uveseljavajući mališane svojim zabavnim zvukovima, za još malo muzike i zabavnih zvukova zavrtite valjak, a za radoznale ručice, mekana kosica će biti idealna za istraživanje.

Cena3.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kuca sveznalica

Edukativna igračka za uzrast 6-36 meseci izrađena od mekanog materijala. Na telu plišane kuce nalazi se 5 interaktivnih tačaka, pomoću kojih dete uči delove tela, slova, brojeve i boje. Sadrži preko 100 prvih reči, podstiče bebu da ponavlja reči i time podstiče razvoj govora.

Cena5.699,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Seka sveznalica

Edukativna igračka za bebe uzrasta 6-36 meseci. Izrađena od mekanih materijala u roze boji. Sadrži 5 interaktivnih tačaka, pomoću kojih će beba naučiti prve reči, slova, boje, delove tela. Sadrži preko 75 pesmica i raznih fraza, kao i preko 100 reči, čijim čestim ponavljanjem dete širi i obogaćuje svoj rečnik.

Cena5.699,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

CLEMMY kocke za bebe

Mekane gumirane kocke za bebe su prvi susret deteta sa kockama koje će biti sastavni deo njihovog detinjstva. Mekane su, oble i prilagođene malim dečijim rukama, što ih čini u potpunosti bezbednim. Razigran set kocki edukativnog je karaktera i utiče na razvoj fine motorike i dečije mašte.

Cena2.399,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.