info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 20 od 20

Muzičke igračke

novo

DJ monkey sintisajzer

Ova muzička tabla je odlična za svako malo dete. Poznato je da melodija razvija sluh i raspoznavanje tonova, a dete može provesti dosta vremne vremena istražujući šta sve ovaj sintisajzer. Sintisajzer ima 8 dirki, 4 dirke koji proizvode zvukove raznih instrumenata i mikrofon. Ručka koju ima omogućiće detetu da tablu ponese sa sobom. Zvučni efekti su upotpunjeni živopisnim osvetljenjem.

Cena3.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički stočić

Muzički stočić sa oblicima je igračka pomoću koje dete vežba koordinaciju oko-ruka, prepoznavanje zvuka i oblika i spretnost. Vesele boje, gitara sa zvučnim efektima, dugmad sa muzikom i svetlom, zvukovi vozića će učiniti igru još zanimljivijom.

Cena2.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički krokodil sa lopticama

Dete treba da udari loptice muzičkim čekićem, a one će izleteti kroz usta krokodila. Igračka se sastoji od glavnog dela u obliku krokodila, muzičkog čekića i loptica. Ovo je igračka koja ima edukativan i zabavan karakter, razvija motoričke sposobnosti, koordinaciju oko-ruka i uči bebu da razlikuje boje.

Cena1.799,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Udari crvića

Ovo je izuzetno interaktivna igračka gde dete vežba motoriku i uči boje. Igračka se sastoji od postolja gde se nalaze crvići koji uz melodiju izlaze i ulaze u postolje. Dete sa čekićem treba da udari crvića kad se pojavi. Zabavna igračka gde dete vežba reflekse.

Cena1.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička kućica

Kućica pomaže deci da razviju mišljenje, muzičke sposobnosti, odnos ruke-oči.

Cena2.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički meda

Mekani muzički meda je interaktivna igračka koja će postati omiljena svakoj bebi. Meda na stomaku ima nekoliko dugmića koji svetle i proizvode različite zvukove i melodije kao i svetlosne efekte. Može se čuti 12 dečijih pesmica, i 6 smešnih zvukova.

Cena1.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički kamion za bebe

Dizajn i vesele boje kamiončića će obradovati Vaše dete. Tastatura reprodukuje simpatičnu muziku sa svetlećim efektima u isto vreme. Kada se igračka pritisne točkovi će se zavrteti i oči će se okretati gore desno. Uz ovakvu igračku dete razvija sluh, motoriku i razmišljanje.

Cena2.199,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Roller Coster za bebe

Rolerkoster sa lopticama je zabavna i edukativna igračka. Autići i loptice se puštaju sa vrha tobogana ( kaskade ) i oni jure dole sa jednog na drugi tobogan. Deca vežbaju motoričke sposobnosti, mogućnost predviđanja i praćenje objekta, koordinaciju ruka oko. Rolerkoster je napravljen od kvalitetne plastike obojene raznobojnim bojama.

Cena3.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički baby avion

Avion na baterije ce privući pažnju svakog malog dečaka. Igračka ima svetlosne efekte, zanimljive zvučne efekte, muziku, zanimljive priče iz aviona. Set ima i kocke oslikane sa putnicima koje dete uklapa unutar samog aviona. Odlična edukativna igračka koja u isto vreme razvija logiku i motoriku kod dece.

Cena4.199,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Avion baby

Ovaj avion lepog dizajna privući će svako dete. Avion radi na baterije, ima zvučne I svetlosne efekte. Stvoren za male pilote koji žele zaroniti u atmosferu stvarnih letova .

Cena2.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički koš za bebe

Muzički koš je zabavna igračka koja se može podesiti na visinu od 45 do 50 cm. Dete na zabavan način razvija svoju motoriku, a ujedno vežba i koordinaciju oko ruka. Svaki put kad dete ubaci loptu aktivira se zvuk i svetlosni efekti, koji su pravi podsticaj da dete iznova i iznova nastavlja da ubacuje loticu.

Cena2.899,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Volan sa muzikom za bebe

Uz pomoć volana za bebe, dete razvija koordinaciju, kreativnost. Uživa u zvucima i svetlosnim efektima prave vožnje.

Cena1.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička gusenica

Muzičke igračke su vrlo popularne kod dece, jer deca obožavaju da pritiskaju dugmiće koji proizvode zvukove. Muzička gusenica pored zvučnih proizvodi i svetleće efekte. Igračka razvija finu motoriku prstića i sluh kod dece.

Cena1.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička farma voz

Muzičke igračke su sjajne motoričke igračke koje podstiču upotrebu ruku i prstća. Puno melodija razvija sluh i raspoznavanje tonova.Sjajno dizajnirana muzička igračka koju možete i poneti sa sobom jer ima ručku. Vesele boje i ogroman broj zvukova će učiniti da se dete zabavi. Igračka ima točkiće pa dete može da je vozi.

Cena2.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički klavir farma

Ova lepo dizajnirana muzička farma veselih boja sa mnogo različitih zvukova pružiti će detetu dugu zabavu dok istražuje sve šta ovaj sintisajzer može. Sintisajzer ima šest zvukova životinja, razne melodije, pesme i ritmove. Igračka razvija finu motoriku prstiju i sluh kod dece.

Cena1.979,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička farma životinje

Igračka koja dodirom proizvodi zvuk je izuzetno popularna kod male dece. Svetla, zanimljiva i vrlo funkcionalna ploča napravljena je u obliku plesnog podijuma sa 4 smešne životinje, pruža deci dugui i zanimljivu igru. Pored zvučnih efekata životinja koje se oglašavaju, izraza na engleskom jeziku, bubnja koji pušta dinamičnu muziku, farma ima i figure životinja koje dete postavlja u odgovarajuće otvore. Igračka razvija sluh za muziku, stimulira i razvija percepciju boja, a takođe nadahnjuje i ...

Cena2.779,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Gitara za bebe

Muzička igračka ima oblik koji podseća na pravu električnu gitaru, povlači dete u zanimljiv svet zvukova, boja i oblika. Dete se može igrati pritiskom na tipke klavira kao i pomoću zelenog kruga podeljenog na četiri dela i dugmeta na vrhu igračke. Kognitivni razvoj, razvoj motoričkih sposobnosti, samoizražavanje i društveni razvoj.

Cena2.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička kornjača

Jako zabavna muzička igračka koja poseduje svetlosne i zvučne efekte i kreće se na baterije. Dete će uživati u različitim melodijama, pesmicama, zvukovima i taktilnom doživljaju.

Cena1.299,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Moja prva registar kasa

Kasa za mališane koji su u fazi oponašanja prodavaca koje svakodnevno viđaju. Izaberite igračkice ili voćkice koje ćete prodavati i otvorite radju! Kasa sa čitačem kartica, odeljkom za novčiće, skenerom i novcem oduševiće svakog mališana.

Cena3.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzička gitara pastelnih boja

Muzička igračka ima oblik koji podseća na pravu električnu gitaru, odvešće dete u zanimljiv svet zvukova, boja i oblika. Dete se može igrati pritiskom na dirke klavira, kao i pomoću zelenog kruga podeljenog na četiri dela i dugmeta na vrhu igračke. Na vrhu igračke nalazi se mala kuglica koja može poslužiti kao zvečka. Igračka pospešuje motorički razvoj dece.

Cena1.849,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.