Prikazano 1–12 od 98 rezultata

Naša kolekcija beba i kolica pruža princezama priliku da se brinu o svojim igračkama kao pravim bebama. Sa različitim opcijama kao što su interaktivne bebe, setovi za negu beba i kolica sa dodatnom opremom, naše igračke podstiču empatiju, odgovornost i negovanje kod dece dok istovremeno pružaju satove zabave i nežnosti.

Nudimo raznolike setove sa bebama koje imaju realistične funkcije kao što su plakanje, smejanje i reagovanje na dodir, pružajući deci autentično iskustvo brige o malom detetu. Naša kolekcija kolica je dizajnirana sa posebnom pažnjom prema detaljima kako bi pružila osećaj stvarnog roditeljstva, podržavajući dečiju maštovitu igru uloga i razvoj emocionalne povezanosti sa igračkama.

Pružite svojoj princezi priliku da se brine, neguje i voli svoje igračke uz naše setove za bebe i kolica koji su pažljivo osmišljeni kako bi podržali njen razvoj empatije, odgovornosti i nežnosti. Neka svaki trenutak proveden sa interaktivnim bebama i kolima bude prilika za učenje, igru i razvijanje ljubavi prema brizi o drugima, pripremajući je za odgovorno odrastanje i podržavajući njen emocionalni razvoj.