Prikazano 1–12 od 55 rezultata

Naša kolekcija robota pruža junacima priliku da istraže svet tehnologije, inženjeringa i programiranja. Sa raznovrsnim opcijama kao što su humanoidni roboti, roboti životinja i roboti sa daljinskim upravljanjem, naše igračke podstiču maštovitu igru i razvoj razumevanja o funkcionalnostima robota. Sa pažnjom posvećenom detaljima kao što su autentični dizajni, interaktivne funkcije i tematske postavke, naši roboti podstiču kreativno razmišljanje, razvoj motoričkih veština i interesovanje za nauku kod dece.

Nudimo širok spektar modela robota koji omogućavaju deci da istraže različite aspekte robotike, od osnovnih principa funkcionisanja do složenih programiranih funkcija. Naši humanoidni roboti su dizajnirani sa posebnom pažnjom kako bi omogućili deci da se upoznaju sa osnovama inženjeringa i da razviju veštine rešavanja problema. Sa robotima životinja koji imitiraju pokrete stvarnih životinja, naše igračke pružaju deci priliku da istraže svet prirode i tehnologije kroz interaktivnu i edukativnu igru.

Pružite svojoj deci priliku da istraže, stvaraju i rastu uz naše robote koji su pažljivo odabrani kako bi podržali njihov razvoj kreativnosti, interesovanja za nauku i tehnologiju. Neka svaki trenutak proveden sa našim robotima bude prilika za učenje, istraživanje i razvijanje veština koje će im biti korisne u svetu tehnologije i inovacija.