info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 12 od 12

Prvi koraci

Mali konjić klackalica

2 u 1 - klackalica i guralica od čvrste plastike u obliku konjića sa postoljem i točkovima. Skidanjem podloge za klackanje konjić postaje guralica na točkovima. Klackalica guralica podstiče motorički razvoj kod deteta, poseduje I dugme koje daje zvučne efekte čime je doživljaj kod dece upotpunjen.

Cena4.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Slonče klackalica

Slonić klackalica za zabavnu igru na postolju ili guralica sa točkićima i rukohvatima, koja se dobije skidanjem postolja.

Cena4.399,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kuca klackalica

Hodalica i guralica kuca sa postoljem i točkovima. Skidanjem podloge za klackanje, kuca postaje guralica na točkovima.

Cena3.699,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Dinosaurus klackalica

Velika klackalica dino 2 u 1 sa točkovima na postolju koje se po potrebi skida i postaje guralica, sa rukohvatima i sedlom. Klackalica podstiče razvoj mišića nogu kao I održavanje ravnoteže

Cena4.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Plišani jednorog klackalica

PliŠani konjić jednorog klackalica sa drvenim postoljem I ručkama će oduševiti svaku devojčicu. Neodoljivo šarmantan i nudi najbolje klackanje, namenjen je za zabavu i opuštanje dece, a podstiče motorički razvoj I ravnotežu kod dece.

Cena4.779,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šetalica lav

Šetalica lav će biti odlična pomoć za prve dečije korake. Na prednjem delu table se nalaze tasteri u obliku piana koje pri dodiru ispuštaju zvučne efekte, kao i delovi koji se pomeraju i odlični su za razvoj fine motorike prstiju. Šetalica je izrađena od kvalitetne plastike bez sitnih delova i oštrih ivica.

Cena3.449,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šetalica kolica

Šetalica prva igračka za svaku bebu. Uz ovu šetalicu Vaše dete će napraviti prve korake. Igračka koju će deca obožavati. Šarena i na mnogo načina zabavna ima oblike koji se ubacuju u odgovarajuće otvore i na taj način pomažu razvoj logičkog razmišljanja i logike kod dece.

Cena5.149,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šetalica lokomotiva

Šetalica lokomotiva je od čvrste kvalitetne plastike i predviđena za dugo korišćenje i uživanje. Guralica ima muziku i zvučne efekte na volanu, a ispod sedišta je prostor za odlaganje igračaka. Sa šest točkova koje ima osigurava stabilnost i doprinosi izgledu prave lokomotive. Naslon sprečava prevrtanje , a može biti i dobar oslonac za prve korake Vašeg mališana. Guralice su napravljene da podstiču motorički razvoj, koordinaciju pokreta i ravnotežu kod dece.

Cena4.999,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Kuca-Prohodavalica

Prohodavalica kuca podstiče motorički razvoj deteta I pomaže u prvim koracima kod dece. Detetu služi kao oslonac pri hodanju, isto tako je praktična I kao šetalica. Sedalni deo može da služi kao mala kutija za igračke. Prohodavalica ima zanimljivu muziku, pesme, prepoznavanje slova, brojevi, oblici, boje i priče na Engleskom.

Cena8.499,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Prohodavalica

Prohodavalica za bebe u obliku slova A podstiče osamostaljivanje i igru, razvoj motorike i ravnoteže kod dece. Pored brojčanika sa životinjama i loptica, tu su i zupčanici, telefon, sirena, čegrtaljke i igra uklapanja oblika. Prohodavalica za bebe u obliku slova A je fantastična igračka za sve mališane. Kada nauči da hoda, dete će se još dugo igrati sa interaktivnom tablom. Pored toga, ova dečija hodalica sa tablom je univerzalna, pa je mogu koristiti i dečaci i devojčice.

Cena3.749,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šetalica Hero

Šetalica izrađena od plastike visokog kvaliteta. Gurajući jednom nogom pa onda drugom, dete uči da balansira tokom vožnje. Guralica pomaže motorički razvoj deteta I omogućava detetu izuzetnu slobodu kretanja.

Cena3.599,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Vuci kornjaču

Namenjena uzrastu 6-36 meseci, izrađena od veoma kvalitetne plastike. Dete može pritiskati oklop kornjače kako bi se vrteo. Kornjača sadrži povodac, te dete može vući kornjaču i na taj način se ohrabruje da hoda.

Cena2.199,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.