info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri
Rezultati 1 - 10 od 10

Beauty setovi I šminka

novo

Art & glitter tatto

Set za malene princeze, koje uživaju da sebe ulepšavaju. Ukrasite i nalakirajte nokte i osušite ih u sušaču. Uz pomoć malih šablona, napravite Barbi tetovažu sa predivnim svetlucavim gliterima. Set sadrži i prelepo ogledalo sa postoljem za lakove i kompletnu opremu za nokte.

Cena5.100,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Make up kofer

Interaktivni set beauty kofer na točkiće je sjajan interaktivni set za igre mašte i uloga koji približava deci realan svet na njima prihvatljiv i zanimljiv način - kroz igru! Sam kofer može da se rasklopi u mali stočić, sa dodacima za male princeze poput šminke, ogledala, naočara, rajfa, češlja …

Cena2.349,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Toaletni sto manji

Pored ovog toaletnog stočića mala princeza može da sedi satima i da se češlja, ogleda I šminka. Može da donese i sve Barbike, lutke da joj prave društvo i da ih sređuje. U setu se nalazi i fen koji radi kao pravi lak za nokte, ruž češalj, narukvice, prstenčići..

Cena2.749,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Beauty torba

Interaktivni set beauty torba je sjajan interaktivni set za igre mašte i uloga koji približava deci realan svet na njima prihvatljiv i zanimljiv način - kroz igru! Torbica sa dodacima za male princeze poput šminke, ogledala, naočara, rajfa, češlja …

Cena1.189,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Beauty set u koferu

Beauty set za ulepšavanje za devojčice sastoji se od plastičnog svetlećeg koferčića sa dodatnom opremom za sređivanje i šminkanje. Devojčice će ovaj set vrlo rado nositi sa sobom , sjajnog je dizajna i lak za korišćenje.

Cena2.199,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Muzički beauty set

Muzička kutija za nakit je igračka za svaku devojčicu. U kutiji se nalazi dugme čijim pritiskanjem se se otvara poklopac i čuje se lepa melodija, a ponovnim pritiskanjem poklopac se zatvara. U setu se nalaze i elementi za ulepšavanje, narukvice, prstenje, karmin, gumice. Ova muzička kutija zasigurno će se svideti maloj dami, bit će odlično mesto za čuvanje njenog nakita.

Cena2.559,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šminka lilihip

Šminka lizalica je preklopna šminka koju svaka devojčica može poneti sa sobom. Sve boje su jako lepe i lake za nanošenje i skidanje. Šminka za decu ne izaziva zavisnost i potpuno je bezbedna za igru.

Cena829,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šminka cvet

Sadržajan set šminke za malu princezu u obliku cveta sastoji od 6 povezanih delova koji se mogu sklopiti u zgodnu kutijcu, a kada se rasklope daju oblik cveta. U setu se nalaze senke za oči, karmini I sjajevi za usne I malo ogledalce. Svojim dizajnom ova šminka će oduševiti svaku devojčicu.

Cena1.069,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Šminka jednorog

Ova preslatka šminka jednorog će svojim izgledom oduševiti Vašu malu princezu. U setu dolaze senke za oči, karmini i sjajevi za usne. Šminka za decu ne izaziva zavisnost i potpuno je bezbedna za igru.

Cena579,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Sušač za nokte sa lakovima

Set za ulepšavanje noktića sadrži lakove i sušač za nokte.Pomoću brzog manikira, nokti Vaše devojčice će privući pažnju svojim veselim izgledom.

Cena2.449,99 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.