fb pixel

Upakovan poklon je prava magija, pogotovo kada je u pitanju iznenađenje za najmlađe.

Kada je poklon za dete pažljivo upakovan, njegova mašta će se probuditi, biće usplahireno i radosno. Kikotaće se dok razmišlja šta bi to moglo biti unutar šarenog ukrasnog pakovanja.

Zašto da izaberete nas?

Zbog užurbanosti i stresnih života koje vodimo, ponekad izgubimo osećaj koliko sitnice znače. Želeći da Vam uštedimo vreme, a da pokloni koje od srca darujete budu najfinije upakovani, odlučili smo da Vam omogućimo opciju PAKOVANJA poklona i slanja na željenu adresu!

Pažljivim odabirom ukrasnih papira, kesa i čestitiki koje nudimo uz artikle, Vaš poklon će zagarantovano izazvati razdraganost i osmeh kod najmlađih. Prirodno, u ponudi postoje ukrasi za dečake i za devojčice. Na Vama je da odlučite da li želite da poklon bude upakovan u ukrasni papir, da li želite ukrasnu kesu, čestitku sa personalizovanom porukom ili neku kombinaciju navedenih ukrasa.

Isto tako smo regulisali i način dostave poklona, kao i način plaćanja, pa možete platiti karticom tokom poručivanja ili pouzećem na jednoj adresi, a navesti drugu adresu za dostavu na koju će stići lepo upakovan poklon za najmlađe!

Kako izabrati pakovanje za igračke?

Prilikom odabira proizvoda, pre nego da kliknete KUPI dugme, iznad njega ćete lako uočiti zeleno dugme na kome piše Dodaj ukrasno pakovanje. Nakon što ste odabrali ovu opciju, u padajućem meniju prikazaće Vam se tri opcije : ukrasna kesa, ukrasni papir i čestitka. U ovom meniju možete odabrati ukrase za dečake ili devojčice, u kombinaciji po sopstvenom ukusu i želji. Videćete i opcije koje će ukloniti opciju određenog ukrasa (bez ukrasne kese, bez ukrasnog papira i bez čestitke). Imajte u vidu da ukoliko pri dnu odaberete veću količinu proizvoda, svi će biti upakovani na način koji ste prethodno obeležili. U slučaju da želite da jedan proizvod bude upakovan, a drugi ne, samo ćete pratiti opcije iz padajućeg menija i nećete pogrešiti.

Ako Vam je ipak lakše, možete nas kontaktirati putem mejla ili broja telefona, pa ćemo mi napraviti porudžbinu za Vas, sa željenim napomenama o proizvodima, adresi za naplatu i dostavu (ukoliko se razlikuju), ukrasnom pakovanju, itd.

Fenomenalne igračke koje odaberete deca će garantovano obožavati, a mi ćemo ih pažljivo upakovati u vesele ukrase i boje, kako bismo zajedno učinili da iznenađenje za najmlađe bude baš onakvo kakvo bi trebalo biti – ispunjeno magijom i srećom.

  • dina
  • mc acc opt 70 1x
  • ms acc opt 70 1x
  • amex
  • visa
  • banka intesa
  • verifed by visa
  • sclogo 68x37
Toyzzz Online prodavnica © 2024. Sva prava zadržana.