Prikazan 1 rezultat

 • novo -10% Sale!

  Intex bazen + pumpa

  11.600,09 RSD
  Detaljnije

  Intex bazen + pumpa

  Nadzemni bazeni na naduvavanje Intex Easy Set predstavljaju fenomenalnu porodičnu zabavu u vašem dvorištu i izvanredno mesto za opuštanje tokom vrelih letnjih dana.

  Prečnik bazena iznosi 305 cm, dok je dubina 76 cm. Izrađen je od izuzetno otpornog PVC materijala po originalnoj Intex tehnologiji koja predstavlja njegov zaštitni znak u svetu. Materijal je plave boje. Bazen se puni do 80% svoje ukupne zapremine za šta je potrebno 3465 litara vode.

  Komplet Intex Easy Set Blue 305×76 cm (56922) sadrži bazen, filtersku pumpu, filterski uložak za pumpu, video uputstvo za upotrebu, uputstvo za hemijski tretman vode i garantni list.

  Bazen je ekstremno jednostavan za montiranje, mnogo jednostavniji nego klasični nadzemni bazeni sa konstrukcijom od plastičnih ili metalnih cevi. Uz pomoć jednog šrafcigera i video uputstva za montažu, ovaj bazen je moguće samostalno postaviti u svom dvorištu za svega 10 minuta. Proces montaže se obavlja u tri jednostavna koraka:

  1. korak: Izravnate površinu na koju se bazen postavlja
  2. korak: Naduvate vazdušni prsten bazena
  3. korak: Ravnomerno razvučete telo bazena i napunite ga vodom.

  Kako se bazen puni, tako se vazdušni prsten podiže i zateže telo bazena. Kada se telo bazena zategne i vazdušni prsten dođe u ravan sa površinom vode, bazen je spreman za upotrebu.

  Važan deo svakog bazena predstavlja održavanje higijene vode. U tu svrhu obezbeđena je filterska pumpa protoka 1135 l/h koja putem odgovarajućeg filtera odstranjuje sve mehaničke nečistoće. Pumpu je prema uputstvu potrebno uključivati nekoliko sati dnevno. Pumpa je električna i izuzetno ekonomična u pogledu potrošnje električne energije tako da vam račun za struju neće biti dodatno opterećen. Hemijski tretman vode se obavlja uobičajenim dezinfekcionim sredstvima (hlor i sl.).

  ŠIFRA ARTIKLA: I28122
  11.600,09 RSD