Sale!

Tooky Toy drveni sat

ŠIFRA ARTIKLA: 159401
Cena 1.529,99 RSD

Dodaj ukrasno pakovanje

Addon Details
Tooky Toy drveni sat 1.529,99 RSD
Međuzbir

Tooky Toy Drveni sat umetaljka je šarena drvena slagalica koja služi kao odličan alat za učenje osnova čitanja vremena. Ovaj sat ne samo da je atraktivan za decu zbog svojih živih boja, već je i edukativan, pomažući im da nauče osnove gledanja na sat.

Razvoj veština kroz igru

Sastoji se od postolja u koje se umeću elementi različitih oblika, svaki označen brojem od 1 do 12. Kroz proces sortiranja i umetanja delova da bi se sastavio sat, deca uče oblike, brojeve, kako da kažu vreme, a pri tom vežbaju svoje logičko razmišljanje i pamćenje. Ova igračka je idealna za razvoj kognitivnih sposobnosti kod dece, učenje kroz igru i poticanje radoznalosti.

Sigurnost i ekološka održivost

Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, Tooky Toy drveni sat umetaljka je siguran i održiv izbor za igračku. Koristeći netoksične boje i visokokvalitetno drvo, ovaj sat je bezbedan za upotrebu i odgovoran prema okolini. Predstavlja savršen izbor za roditelje koji žele da poduče svoju decu važnim veštinama, a pritom koriste igračke koje su bezbedne za njih i prijateljske prema okolini.

Uzrast

3+

Zemlja

Dimenzije

22 x 22 x 2 cm

Dostupnost
Ima na stanju
Deklaracija