info@toyzzz.rs 011 22 88 644
Poništi sve
Filteri

MONOPOLY

Društvena igra Monopol-Junior

Neka vaši mališani započnu svoje životno putovanje u MONOPOL zabavi sa ovom brzom, uzbudljivom igrom koja se lako nauči. Deca kupuju nekretnine, dobijaju kartice prilike i zarađuju novac. Ovo je igra za odrasle, koja je prilagođena i jednostavna za decu. Predviđena je za 2 do 4 igrača uzrasta 5 i više godina.

Cena3.379,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Društvena igra Monopol-Travel

Ako ste vi jedna od porodica koja zajedno odlazi na puno putovanja, onda će vam ova društvena igra biti vrlo zanimljiva. Posebno je korisno ako provodite duge sate putujući. Ova igra na ploči dolazi u dizajnu kompaktnog malog putujućeg kofera sa kopčama koje osiguravaju da su sve vaše igračke figure, kockice i karte zaštićeni. Zasnovana na jednoj od najpoznatijih društvenih igara svih vremena, ova Travel Monopoli igra pogodna je kako za odrasle, tako i za relativno stariju decu.

Cena1.199,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka

Društvena igra Monopol

Društvena igra namenjena za celu porodicu, gde Vas čekaju nove figure poput mace, kuce, pingvin, dinosaurus, brod i automobili. Kreće se po tabli, kupuje posed, grade kuće i hoteli, a potom naplati pristup svim posetiocima. Set sadrži tablu, 8 figurica, 28 kartica, 32 kuće, 12 hotela, 2 kocke, novac i uputstvo.

Cena4.299,00 RSD
Ukrasna kesa
Ukrasni papir
Čestitka
Toyzzz Online prodavnica © 2021. Sva prava zadržana.